Confortul și siguranța pacienţilor noştri sunt foarte importante pentru noi

Aceste principii ne-au ghidat atât cu ocazia deschiderii în anul 2012, cât și în anul 2015 cu ocazia extinderii clinicii pe o suprafață totala de 300 mp.

Spaţiul destinat Dumneavoastră, întrunește condiţiile unui mediu propice relaxării: suprafaţă generosă, canapea şi fotolii confortabile, coloristică optimistă. Micuții pacienți beneficiază de un spațiu special amenajat. Cu un simplu click, vă puteţi bucura şi de avantajul reţelei wi-fi secure, dedicată pacienţilor Smile Experts.

Spaţiile destinate tratamentelor stomatologice, fiecare cabinet stomatologic, au fost dotate cu aparatură modernă, îndeplinesc toate cerinţele legislaţiei în vigoare asigurând totodată un mediu relaxant pentru pacienţi.
 
Recepție parter și etajul 1


 
Cabinete


 
Cabinet protetică 3D


 
Cabinet stomatologic copii


 
Centru radiologie


 
Spaţiul dedicat sterilizării este conceput ca un circuit septic-antiseptic și a fost utilat cu o linie automatizată de curațare / decontaminare și de sterilizare de la cel mai mare producător european, în conformitate cu DIN EN ISO 15883-1 și 2 și EN ISO 13060, practic cele mai avansate tehnologii disponibile la acest moment.
 
Clinica stomatologică Smile Experts respectă cu stricteţe normele de asepsie şi antisepsie impuse de Uniunea Europeană.


  
Pacienţii noştri participă activ la păstrarea condiţiilor de igienă, prin utilizarea de botoşi medicali de unică folosinţă, pe toată perioda petrecută în cadrul clinicii.

 

MULŢUMIM!