La baza oricărui proiect de succes stă un vis.
 
Al meu a fost să ofer pacienţilor un loc în care să găsească rezolvarea problemelor de sănătate dentară, în condiții de siguranță și într-o atmosferă prietenoasă, un loc în care să vină şi să revină cu plăcere, fără recunoscuta “frică de stomatolog”.
 
A urmat un plan susţinut de dorinţa de a reuşi.
 
După o experienţă de 8 ani, în anul 2012 am decis să deschid Clinica stomatologică Smile Experts, un loc în care nivelul înalt de pregătire al echipei şi tehnologiile moderne folosite să ofere pacienţilor garanţia dobândirii și menținerii sănătăţii dentare pe termen lung.
 
În anul 2016, am extins capacitatea clinicii concomitent cu investiții importante în tehnologie.
 
Pentru a asigura echipei noastre instrumentele necesare efectuării unui act medical la standarde înalte, dotarea clinicii cu aparatură de înaltă performanță și folosirea celor mai noi tehnologii constituie și vor constitui o prioritate şi pe viitor.
 
În domeniul siguranței actului medical, implementăm în România cele mai recente standarde ale UE și recomandările ghidurilor de “Best Practice”, elaborate de organisme internaționale acreditate.
 
Deținem cele mai avansate tehnologii de curățare / decontaminare și sterilizare a instrumentarului, disponibile la momentul actual, în conformitate cu DIN EN ISO 15883-1 și 2 și EN ISO 13060.
 
Problemele de sănătate dentară sunt extrem de variate, iar rezolvarea lor, într-un mod integrat, necesită expertiză pe mai multe ramuri ale stomatologiei.
 
Echipa Smile Experts este formată din medici cu pregătire avansată dovedită în toate domeniile medicinii dentare.
 
Tot ceea ce facem se bazează pe lucrurile în care credem, şi credem în lucruri simple:

  • Sănătatea dentară a pacienţilor este responsabilitatea noastră!
  • Actul medical la standarde înalte este obligaţia noastră!
  • Zâmbetul pacienţilor este răsplata noastră!

Garantat de experienţele pacienţilor nostri și inspirat din dorinţa de a oferi servicii medicale de înaltă calitate, motto-ul care ghidează întreaga noastră activitate este:
 

„Clinica stomatologică Smile Experts este locul unde actul medical se încheie cu un Zâmbet.”

Dr. Andreea ALEXANDRU